Carina

Jeg er en glad og meget udadvendt pige på 21 år.
Jeg er utrolig kreativ fra naturens hånd, og vil gerne gøre hvad jeg kan for at hjælpe andre, give råd videre osv.     til folk som har de samme hobbyer som jeg.

På bloggen her, vil der være mulighed for at finde strikke og hækle opskrifter, som jeg selv har lavet. Forskellige DIY, osv. Jeg vil også vise frem, hvad jeg render og laver.
Ikke kun de kreative ting, men også hvad der ellers sker i min hverdag.

Planen er at denne blog skal blive mit "fristed". Et sted hvor jeg kan få de tanker ned jeg går med, fortælle lidt om mine sysler, og min sygdom, genoptræning osv..

For halvandet år siden var jeg indlagt med blodpropper i hjernen, hvilket har gjort, at jeg går med en masse tanker nu, tanker som måske ikke er så nemme at få snakket med min familie om, og derfor er nemmere at få skrevet herinde.
Siden blodpropperne har mit liv taget en anden drejning end den havde før. Jeg er faldet en del til ro, efter det gik op for mig at livet "kun er til låns", og jeg vil gerne have det bedste ud af det.
Så jeg render ikke i byen hver weekend mere, eller bruger alle mine penge på dyre tøj mærker.

Jeg er forlovet med Jesper på 36, og vores plan er at flytte sammen meget snart.
Jesper har en skøn søn på 5 år, som jeg tilbringer hver anden weekend med, og som er blevet en stor del af mit liv.
Jeg har to helt igennem fantastiske søskende. Daniella på 18, og Nicolai på 12.
Daniella og jeg har fået et meget unikt forhold, selvom vi er to så forskellige personer. Og på vores blogge kan man sagtens se vores forskelle. Jeg forsøger at være så meget sammen med mine søskende som muligt.

Jeg håber at de af jer som falder over min blog, kan lide det den indeholder, og måske kan give mig ideer til nye ting herinde. Og skrive hvis der er ting i savner, eller i synes jeg kunne gøre anderledes.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...