onsdag den 30. maj 2012

Kugle dyne?

Jeg skulle jo låne denne kugle dyne, udefra hjerneskade centret. Faktisk sover jeg også rigtig godt med den, selvom den er tung som et ondt år.
Men jeg sover, og sover helt igennem, og det er fantastisk. Det eneste problem med denne dyne der egentlig er, er at jeg har meget svært ved at finde en måde, hvor jeg bare ligge godt på, inden jeg falder i søvn. Og en enkelt gang, var jeg viklet så meget ind i dynen, at Jesper måtte komme og hjælpe mig af med dynen, så jeg kunne komme op.


Her står David, og forsøger at løfte posen med dynen i, efter den er kommet herhjem.

Indtil videre er jeg rigtig glad for at sove igennem, og håber på at det også bliver bedre, at finde en god måde, at ligge på inden jeg falder i søvn. Er der nogen af jer, som har erfaringer med disse kugle dyner?

3 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jeg har startet en indsamling til fordel for Glæd børnene. Hvis du har lyst til at deltage så kig forbi min blog :o)

  http://kreativeeksperimenter.blogspot.com/2012/05/vil-du-glde-et-barn-sa-stt-indsamlingen.html

  Mvh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du et godt hjerte!
   Selvfølgelig vil jeg hjælpe :)

   Slet
 2. Jeg har selv en kugledyne, den på lidt over 7kg i ekstra længde, med polystyrkugler (krøyerkugler), de store plastkugler og foer. Kender det godt, at den kan være svær at håndtere.

  Jeg selv, kan kun sove på siden. Det jeg gør er at jeg ligger mig på den side jeg sover på, trækker dynen over mig, så den ligger "løst", ruller en smule frem også en smule tilbage så den putter sig ind til min krop.
  Derefter "hapser" jeg fat i dynbetrækket ved fødderne med tærene og trækker det lidt ind.

  Sådan ligger jeg bedst med den.

  Efter jeg fik bevilliget min af ældre og handikapforvaltningen, har jeg kunne smide de sovepiller som jeg ellers fik (og sparet en masse penge pga det) men vigtigst er at jeg nu sover, og falder faktisk hurtigt i søve:)

  Jeg har ADHD i sådan en grad at jeg desværre måtte førtidspensioneres :( så i 27år har jeg lagt 2-5 timer hver nat inden jeg kunne falde i søvn... tænk sig 27 ÅR!

  Jeg fik min dyne for et par mdr siden og Jeg elsker den<3 - på trodt af dens ulemper.

  Mvh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...