tirsdag den 23. november 2010

Hold varmen !

Når der er et vejr, som der er her idag, med masser af sne, kulde, slud og sjap, ja.. Så findes der intet bedre end hjemmestrikkede ting, så man kan holde varmen. Jeg er lidt af en samler, når det kommer til opskrifter, og finder derfor utrolig tit en masse gratis opskrifter, som jeg også synes i skal ha' glæde af. Så jeg vil ligge links ind på et par stykker af dem nu.
Men tiden vil der komme endnu flere links ind, og jeg er igang med at skrive de opskrifter ned som jeg selv har lavet, så de kommer også hurtigst muligt.


Navlestrengs huer:

Disse huer har jeg strikket en hel del af.. Jeg synes de er søde i de forskellige farver, striber osv. man kan lave dem i. Jeg har overhovedet ikke lavet to ens af dem.

http://siffes.blogspot.com/2009/10/navlestrengshuer-til-red-barnet.html

Børnehuer :

Disse børnehuer er utrolig nemme at lave og hurtige at lave. Og jeg synes også de er super søde..

http://www.hendesverden.dk/handarbejde/strik/babyhue-i-striber/


Børnehuer i rib. :

Dem her har jeg ikke prøvet at strikke endnu, men de står bestemt på min "to-do liste".. De ser ud til at være utrolig hurtige og nemme at lave ..

http://www.hendesverden.dk/handarbejde/strik/babyhue-i-rib-4109/


Babystrik :

Her inde er der en helt masse forskelllige baby opskrifter, jeg har dog endnu ikke lavet nogle herinde fra, men siden er jo meget god at ha' ;)

http://www.ingahansen.dk/Side181.htm

Forskelligt strik :

På dette link er der en hel masse forskelligt strik, her har jeg heller ikke lavet noget fra endnu. Men det skal nok komme..

http://www.silkeborg-uld.com/index3.php

Hue & sokker til lille baby:

Engang imellem sker det, at der kommer en fortidlig født i vennekredsen, familien osv. Også er det rart at være forberedt og vide præcist hvor opskrifterne ligger. Herinde er der et par opskrifter til fortidlig fødte.

http://www.rigshospitalet.dk/menu/AFDELINGER/Juliane+Marie+Centret/Klinikker/Neonatalklinikken/Til+foraeldre+og+paaroerende/Strik/


Opskrift på nem djævlehue:

Denne opskrift har jeg efterhånden brugt et par gange, men jeg har ikke nogle billeder af dem jeg har lavet.. Opskriften er meget nem og hurtig at lave.

http://madebysus.com/Torklade/opskriftdjavlehue.htm

Strikkede baby sko:

Disse søde baby sko, er efter planen noget af det næste jeg skal prøve at strikke. Jeg er dybt forelsket i dem nemlig (:

http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Strik%20til%20born/2010-25-Strikkeopskrift-Babysko.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...