tirsdag den 22. marts 2011

Kender I det ?

Da jeg var indlagt, fandt de ud af at jeg ikke selv kunne optage B12 vitamin igennem mad osv. ligesom andre kan, så jeg skulle ha' det i sprøjter i måsen . AV! Nå, men efter jeg fik nogle af de vitaminer, blev min appetit normal igen, som de kaldte det. Så nu spiser jeg flere gange om dagen, som jeg skal, og ikke kun en gang om dagen.. Hvilket også vil sige at jeg har taget 12 kg. på efter indlæggelsen .. Øvøv . 
Så nu har jeg ikke ret mange bukser tilbage som jeg kan passe, så jeg har besluttet at jeg vil købe nogle leggins til d. 1. og jeg kom så allerede nu til at sidde og kigge på tøj, og det er som om at det er alt andet end leggins som er fristende at putte i sin indkøbs kurv .. Iiiih, jeg ville virkelig gerne have pengene til at kunne købe en masse nyt tøj, men jeg må købe lidt af gangen.. Pyt, overlever vel nok ;)

Jeg vil lige vise lidt billeder af noget af det tøj som jeg virkelig er forelsket i.

Alt tøjet er fra smartgirl.dkMen nu er planen så, at jeg skal igang med et vægttab også, som i med garanti, nok også skal få lov at læse om. Allerede nu forsøger jeg at tænke over hvad jeg putter i munden, og der skal bestemt laves en kost omlægning, hvilket jeg glæder mig til, for jeg eeeeeeeeeelsker salat. 
På et tidspunkt vil der også komme nogle indlæg med opskrifter på mad, som jeg selv har fundet på :)
Hvad med jer? Har i nogle gode opskrifter på noget forskelligt mad i vil dele? 

1 kommentar:

  1. Uh uh, begge bukserne og de øverste sandaler.. De er fede. :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...