tirsdag den 12. juli 2011

Se lige min nye lampe :)

Jaae, jeg er virkelig utrolig dårlig til at ligge under den dyne når jeg er syg, så igår gik jeg igang med endnu et syge-projekt : En ny lampe :)


Den er lavet ud af plastik glas, og jeg er bare så super glad for den :D


Jeg synes den giver et helt utrolig flot lys, og jeg kan slet ikke vente til der kommer til at stå et spisebord under den..
Fatningen til pæren i lampen, var jeg oppe og hente i vores genbrugs butik her i byen, så der er også lidt genbrug over den :)

min søster og jeg har allerede fundet på en masse flere ideer til lamper, og det ikke så godt, nu min lejlighed er så lille, så der ikke plads til alle de lamper jo :b

3 kommentarer:

 1. Den er jo genial, har du husket at brandsikre ? Flot flot og god bedring

  SvarSlet
 2. hej, jeg har siddet i et stykke tid og kigget på din lampe og jeg MÅ bare have sådan en! men hvor mange krus har du brugt og hvad har du sat dem sammen med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke huske præcis hvor mange krus jeg har brugt. Men mener jeg brugte lidt over 200, lampen former jo sig selv, så det er helt den der styre hvor mange du skal bruge.
   Jeg har limet krusene sammen i bunden, med en limpistol. Pas på at du ikke rammer med pistolen direkte på kruset, så smelter det altså.
   Og vær opmærksom på at du skal bruge ens krus, i samme mærke hele tiden, og ikke lave samme fejl som jeg gjorde. Det bliver man irriteret over i længden. Tjek de forskellige krus der er, samlign dem prismæssigt og beslut dig for en slags krus. Det andet bliver ikke pænt. Dog synes jeg du skal have med i overvejelserne, at det altså ikke ender med at blive en helt billig lampe :)

   Held og lykke fra mig af med projektet, og vil da meget gerne høre hvordan det er gået med din lampe :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...