lørdag den 7. april 2012

Kan I huske ham/hende?

Kan I huske Bølle - Bimse?
Da jeg var lille hed den Bølle, og kunne fåes i to størrelser, og man kunne købe ekstremt meget tøj til dem. Da Jesper var lille hed den Bimse.
Jeg har set rundt omkring at man nu kan købe dem igen. Men synes ikke jeg har set tøj til den nogen steder?


Jeg har nu købt en, i en genbrug for 10 kr. Den er ikke synderligt pæn, men håber at efter en vaskning at den så kan blive lidt flot igen.

Min plan med den er, at strikke og hækle noget tøj til den, også selvfølgelig huske at skrive opskrifterne ned, så de kan komme herind, og I andre også kan få glæde af den.

Jeg er allerede igang med en kjole faktisk. Dog har jeg valgt, at der ikke skal være hul til halen i kjolen, da jeg synes halen sidder så langt nede. Men når jeg får lavet lidt opskrifter på bukser, så skal der selvfølgelig være hul til halen :)

Jeg synes det er helt sjovt, at sidde og lave tøj til noget, som både Jesper og jeg har leget med da vi var børn, til trods vores 15 års alders forskel :)

4 kommentarer:

 1. Jeg husker dem tydeligt. Alle havde dem med i fjellræven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De var også bare rigtig søde :)

   Slet
 2. Kan godt huske dem, og har stadig min, den ligger godt gemt i en kommode og venter på at komme ud og lege igen, lige nu er barnebarnet ikke lige til bamser, men håber på at den lille der er undervejs er det.
  Så jeg vil da glæde mig til at se hvad du får kraeret af skønne ting.

  God påske fra Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg da godt forstå at du håber :)
   Jeg regner med at gøre den pæn igen som jeg har købt, også gemme den, i tilfælde af at det bliver et hit når David begynder i skole.

   Jeg håber på at få lavet opskrifter der passer både til drenge og til piger, så der er til et hvert barns Bølle - Bimse :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...