lørdag den 30. juni 2012

Jeg søger stadig.....

Jeg søger stadig nogle som kunne tænke sig at vise sine kreative sysler frem her på bloggen. Det er ikke en nødvendighed, at du selv har en blog. Men har du en blog, så bliver der selvfølgelig linket til din blog, i indlægget om dig.


Jeg er kommet en del tættere på, hvor jeg gerne vil at det skal bære hen med denne ting.
For det første er det jo lækkert, at kunne inspirere andre med sine kreative sysler.
Planen var til at begynde med, at det skulle være "ugens krea kvinde/mand" , men hvis der ikke er nok som vil deltage, så laver jeg det til "månedens krea kvinde/mand", når året er omme, laver jeg det til en konkurrence, hvor det bliver jer læsere som skal stemme på, hvad I synes der skal vinde. Og der vil selvfølgelig være en lækker gave til vinderen.

Er du "månedens krea kvinde/mand" så må I meget gerne maile til mig, skrive lidt om hvad I vil deltage med, og lidt billeder af det.
Jeg synes ikke der rigtig er nogle grænser for hvad kreative ting kan være, det jo næsten alt lige fra kagebagning, til hækling, maling, digte skriveri, madlavning osv osv. Så ingen undskyldninger, for ikke at kunne være med, frem med kameraret, og ind på din mail, så I kan være med i konkurrencen om at blive "årets kreative væsen" :)

3 kommentarer:

  1. Hvor mange ting skal man deltage med? :o)

    SvarSlet
  2. Jeg synes det skal være 1 ting i hvert indlæg, så det ikke bliver for meget, når der skal stemmes om det :)

    SvarSlet
  3. Ok :o) Jeg må lige overveje om jeg har noget jeg "tør" deltage med :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...