søndag den 1. juli 2012

Kage, øv, prøvning.

Jeg ville igår, prøve at lave en kage jeg havde tænkt på lææææænge. og jeg købte fredag, nogle nye silikone forme, i Ikea, som det kriblede i fingerne med at få afprøvet, så de skulle bestemt bruges.
Jeg bagte en chokolade kage, og delte den midt på, lagde noget vanille mousse i midten, og samlede kagerne igen. Jeg har aldrig prøvet at flække en kage på midten før, så alene det gik galt! ØV!
Så ville jeg prøve at lave hjemmelavet fondant, efter denne opskrift og jeg ville også prøve at lave royal icing, hvor opskriften er fra samme blog.Jeg har aldrig nogensinde smagt, eller selv prøvet at lave fondant, så var meget spændt på resultatet.
Jeg tror nu at det lykkedes som det skulle, dog er jeg ikke så meget til alt for meget sukker, og det er jo meget meget sødt.
Kagen endte med at bage sig selv meget skæv, hvilket var rigtig irriterende, men skidt.
Mens jeg så var ved at sprøjte royal icing øverst på kagen (lige efter jeg var startet) så valgte min helt nyindkøbte sprøjtepose at flække, så vupti var jeg smurt ind i mintgrøn sukker stads, endnu engang øv! Så kagen blev slet ikke som jeg ønskede mig at den skulle blive. Dobbelt op på øv!
Men okay, det var kun en afprøvning.
Jeg brugte helt alm. frugt farve til at farve fondant og royal icing med, og jeg er vild med de farver de fik, de var meget pastel agtige :)

Men nu ses det da, at det ikke er altid at alt skal gå lige nemt for sig. Dog gætter jeg mig til at kagen smagte godt, da Finn spiste hele to stykker, mens han blev ved med at sige at den smagte super godt. Så det må være et plus.

3 kommentarer:

  1. Du glemte vidst lige at tilføje, at det er mig der har fortalt dig hvordan man laver det.

    SvarSlet
  2. Den ser i hvert fald lækker ud, den kage :p

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...