søndag den 26. juni 2011

Thomas ♥

Jeg har længe overvejet , om jeg skulle lave dette indlæg, men nu prøver jeg..

Jeg mødte Thomas en sommer i 2009, og faldt fuldstændig pladask for ham..
Og det var ikke underligt at jeg gjorde, Thomas var som ingen andre, og helt sin egen.. Typen som virkelig gør hvad han kan for at hjælpe andre. Jeg kommer aldrig til at møde en som ham igen, han var helt unik.
Thomas og jeg var ikke kærester ret længe, men jeg holdt rigtig meget af ham!
Jeg glemmer aldrig, den dag min telefon ringede, og jeg fik at vide, at Thomas var væk.. Jeg skulle aldrig se ham igen..
Jeg var hjemme hos min kammerat, som tændte for 24nordjyske, da jeg havde fået det at vide, og jeg så i fjernsynet at Thomas' scooter blev kørt ind i en politi bil.. Det var helt uvirkeligt!
Man tænker jo aldrig over, at den person man var kæreste med for en uge siden, kan være væk imorgen, men her gik det virkelig op for mig at livet kun er til låns..
Jeg husker ikke ret meget af den dag, eller dagene efter, var helt i chok, men havde heldigvis nogle dejlige venner som tog sig af mig, så fik aldrig lov at være alene..


Begravelsen var meget hård at komme igennem for alle, og det var meget svært at se Thomas' familie bærer deres 27 årig søn ud af kirken, mens der blev spillet "I just call to say I love you".. 

Jeg har oplevet meget, men den dag, var en meget hård dag for mig, og alle andre som var med i kirken.. 

Den dag idag, tænker jeg stadig meget på Thomas, hans familie, hans ven Holm, og Vivi.. Jeg synes de allesammen har taget det så flot!

Thomas er et stort tab, han er meget savnet!


                                        
Der gik over et år, før Loc fik sin straf, 12 år.. 
Jeg synes ikke 12 år er nok, for at tage en anden mands liv, men findes der så en straf, vi som kender Thomas synes er rimelig? Neej, det tror jeg ikke .. 

Mens jeg har siddet og skrevet dette, er tårene trillet ned over kinderne.. Jeg vænner mig aldrig til, at jeg aldrig skal se Thomas igen.. 1 kommentar:

  1. SÅ flot skrevet! Jeg husker selv de dage, som værende rigtig ubehagelige, mest fordi jeg oplevede din sorg og uforståelse for hvad der var sket, men du skal vide at jeg synes du klarede tabet af Thomas rigtig pænt! Pehw.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...